Nära till både natur och city

Tallbohov Electric Village är beläget i södra Jakobsberg, norr om Stockholm och är ett av framtidens boenden som håller på att växa fram. Här integreras spjutspetslösningar för att skapa ett samspel mellan miljö, hållbarhet och teknik.

TRIVSAMMA MILJÖER

I det nybyggda området läggs stor omsorg på att bevara naturen. Det kuperade området erbjuder fina promenadstråk och parker som blir en naturlig miljö att umgås och leka i för alla de boende, skolor och förskolor.

CITYNÄRA

Trots närheten till naturen bor du nära det mesta och i närområdet hittar du köpcentrum, skola, förskola, fritidsgård, sjukhus, kultur- och aktivitetshus.

Tallbohov Electric Village är beläget centralt med promenadavstånd både till Jakobsbergs centrum och Barkarby. Från området finns en gångtunnel till Barkarby handelsområde som skapar ännu bättre tillgänglighet till service och handel. Du hittar butiker inom ett avstånd på 500 meter.

Dessutom finns det goda kommunikationer med närhet till pendeltåg. Här planeras också en utbyggnad av tunnelbana (färdigt 2026), vilket skapar ännu fler kommunikationsmöjligheter för de boende i området.

Möjligheten till natursköna mötesplatser, strövområden och närheten till handel och service gör Tallbohov Electric Village till ett attraktivt bostadsområde.