Ett hem med kärlek till hållbarhet

Gillar du Malmös mångfald och variation? Hoppar du hellre upp på cykeln än in i bilen? Klappar ditt hjärta lite extra för hållbarhet och miljö? Vill du ha tio minuter till allt – dagis, skola, shopping, träning, kultur, nöjen, grönområden och kommunikation?

Industriellt arv möter kreativitet och framtidstro

I kvarteret Spårvagnen 2 bor du på bästa läge i Sorgenfri, i hörnet av Industrigatan och blivande Spiggans plats. Här byggs länken mellan centrum och stadens östra delar med en tydlig vision – tät kvarterskänsla som möter en skön blandning av bostäder, kontor, butiker, cafeér och kreativa verksamheter. Kulturhistoriska industrilokaler bevaras och får nytt innehåll. Tillskottet av individuellt utformad ny bebyggelse skapar spännande uttryck som för tankarna till SoHo och East Village i New York. Därför har exempelvis Kulturskolan valt att flytta in i den unika gamla bussdepån intill. Att bo här är inte bara bekvämt, det är ett statement.

Lev det goda livet – med gott samvete

Bor du här blir du bland de första i Sverige att få uppleva en grön omvandling med helt nya ambitioner – både när det gäller vegetation och miljötänkande. Grönskan gör sig påmind överallt, från klängväxter på fasaderna till det frodiga sedumtaket och den lummiga innergården. Mötet med husets bruna tegelarkitektur och stora fönsterytor är smakfullt. Även om du har möjlighet att hyra en egen p-plats så är boendet optimerat för ett liv på cykel. Du kan även nyttja husets bilpool vid behov.

  • Boendeform Hyresrätt
  • Antal lgh 43
  • Storlek lgh 47-102 kvm
  • Inflyttning Våren 2019
  • Antal våningar 4
  • Byggstart Hösten 2017
  • Cykelförråd Ja

Kontakt

Felanmälan
Vardagar kl. 8-10: 0705-76 05 64
serviceanmalan@fastighetsserviceystad.se

Jourtelefon:

040-689 24 80

Uthyrning & administration:

Uthyrning:
Boplats Syd

Övriga administrativa frågor:
Vardagar kl. 8.00-16.00
070-283 22 87
jette.jensen@tornet.se