Grönt ute, grönt inne

Lägenheterna i kvarteret Spårvagnen 2 är klimateffektiva, moderna och välplanerade. Tanken om den hållbara livsstilen följer med även på insidan. Allt är nytt och fräscht med en hög standard – ett vitt ark för din egen inredningsstil. Hallen är både rymlig och har goda förvaringsmöjligheter.

Att bo här känns bra även i hjärtat. Allt är energieffektivt och på taket finns solcellspaneler monterade. Varje lägenhet har individuell mätning av varmvatten och el. Istället för bruna avfallspåsar använder du den inbyggda avfallskvarnen, som inte bara ger dig mer plats under diskhon utan även ser till att dina sopor förvandlas till biogas. Sopsorteringen sker centralt på området, vilket gör att innergården rymmer en grillplats istället för sopkärl.

Hög kvalitet är standard

Huset innehåller tvåor på 47–59 kvm, treor på 68–79 kvm och en fyra på 102 kvm. Den öppna planlösningen gör att vardagsrum och kök flyter ihop till en vacker helhet. Alla lägenheter har ekparkett på golven och klinker i badrummet. Tak och väggar är vitmålade, och fönsterbänkar är av natursten. Stora härliga fönster låter ytorna bada i ljus. De flesta lägenheter har balkong, fransk balkong eller uteplats. Badrummet är helkaklat med både tvättmaskin och torktumlare. Köket är från Vedum med vita luckor och med plats för både diskmaskin (som tillval) och mikrovågsugn. Eftersom miljötanken går som en röd tråd i detta projekt har vi valt den fasta inredningen och de hållbara materialen med största omsorg.