Ljusa lägenheter för olika familjekonstellationer

I husets entré skapar det grönblå, mörkgrå och vitgrå färgtemat en välkomnande känsla. Vidare finns väl tilltagna hissar där en barnvagn eller rullstol lätt kommer in.

De ljusa lägenheterna passar olika typer av familjekonstellationer, från studenten till familjen som behöver en rejäl lägenhet.

Ljus grundstandard möter antracitgrått

Lägenheterna är öppna med samband mellan kök och vardagsrum. Stor omsorg ligger bakom materialval och detaljer. Den interiöra grundstandarden har ljusa och vita grundytor samt lackad ekparkett på golven. Fönsterbänkarna i natursten skapar en härlig känsla.

De moderna köken har vita släta skåpsluckor från Marbodal och bänkskivan är tillverkad av tåligt laminat i en antracit-grå nyans. Köket har spis med glaskeramikhäll och varmluftsugn samt kombinerad kyl/frys. I treorna och fyrorna är det dubbla enheter kombinerad kyl/frys. Vitvarorna är vita och det finns förberedda platser för mikrovågsugn och diskmaskin (tillval).

Badrummets väggar är kaklade med ett klassiskt vitt kakel som ger en stilren känsla. Golv med ett antracit-grå klinker. Vidare finns ett vitt spegelskåp med belysning över handfatet.

I de större lägenheterna finns tvättmaskin och torktumlare, medan de mindre är utrustade med en kombimaskin, vilket gör att du inte behöver tänka på tvättider i en gemensam tvättstuga. Samtliga lägenheter har ett förråd på 1–4 m2 som finns i lägenheterna samt balkong eller uteplats (undantaget två lägenheter med fransk balkong och en lägenhet som saknar balkong).

Lägenhetsfördelning Hökälla Säteri

1 r.o.k: 94 st

2 r.o.k: 138 st

3 r.o.k: 32 st

4 r.o.k: 24 st

Moderna hem med hög standard i naturnära stadsmiljö