Vi växer i Halmstad

Vi tror på hyresfastigheten som samhällsutvecklare och satsar nu på en långsiktig etablering i Halland. Våra boenden är i fokus och vi tänker till lite extra kring trivsel och social hållbarhet när vi utvecklar våra bostadsområden.

CENTRUM

I centrala Halmstad färdigställs just nu Lundgrens Trädgårdar. Moderna och ljusa hyreslägenheter, från 1 ROK till 4 ROK, alla med balkong. Fasaderna är i tegel och på husens tak finns solceller mot söder. De första hyresgästerna har redan börjat flytta in.

RANAGÅRD

Ranagård ligger i Söndrum, väster om centrum. Här tänker Tornet bygga 72 yteffektiva hyresrätter, från 1 ROK till 3 ROK. Vårt lägenhetsutbud blir ett viktigt komplement till den övriga småhusbebyggelsen som finns i Söndrum. Husen byggs i trä och här skapas utrymme för mötesplatser och stadsodling. Gröna utemiljöer som ger trygghet och avkoppling. Gårdarna ska erbjuda en trygg och variationsrik miljö för alla årstider och alla tider på dagen. Och för alla åldrar.

Husen förses med innovativ energiförsörjning; en kombination av värmepumpsanläggning, solhybrider på taken och fjärrvärme. I entréerna gör vi plats för lådcyklar och barnvagnar och laddplats för elrullstol. Det kommer även att finnas ett möteshus för samvaro, barnkalas, studiecirklar etc. Helt enkelt ett attraktivt bostadskvarter där man vill bo kvar.

FYLLINGE

Vi på Tornet är även intresserade av att bygga hyreslägenheter i Fyllinge mellan Stadsbondgården och Fylleån. Ett projekt som ännu är i sin linda och där dialog förs med kommunen om en framtida blandad bostadsbebyggelse. Ett naturskönt område nära Hallarna som kan bli en fantastisk möjlighet att skapa ett attraktivt boende. 

För mer information kontakta:
Henrik Oretorp
henrik.oretorp@tornet.se
0737-19 92 98