Beskrivning

86 moderna hyreslägenheter med parkettgolv i alla rum samt klinker i de kaklade badrummen. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Omgivning

När du bor på Värnhemstorget bor du nära allt. Cykelvägarna tar dig snabbt genom centrum och du når centralstationen, Möllan och Lilla Torg på bara några minuter. Cykla ner till havet eller gå till det närliggande busstorget för att snabbt och enkelt ta dig till stranden, såväl Ribersborg i Malmö som Lomma Beach.

Kommunikationer

För dig som arbetar eller studerar i Lund går det regionala direktbussar, på bara 20 minuter är du vid Ideon i Lund. När du bor på Värnhemstorget bor du nära allt. Cykelvägarna tar dig snabbt genom centrum och du når centralstationen, Möllan och Lilla Torg på bara några minuter. Cykla ner till havet eller gå till det närliggande busstorget för att snabbt och enkelt ta dig till stranden, såväl Ribersborg i Malmö som Lomma Beach. För dig som arbetar eller studerar i Lund går det regionala direktbussar, på bara 20 minuter är du vid Ideon i Lund.

Service

På Värnhem har du nära till allt från vårdcentral, skola, dagis, matbutiker, apotek till kemtvätt och frackuthyrning. Shopping finns precis runt knuten i det stora köpcentret Entré. Värnhem har även ett stort utbud av restauranger och caféer både för brunch, lunch och middag. Dessutom finns här bowling, danskurser, Laserdome sportbar och mycket mer.

  • Boendeform Hyresrätt
  • Område Värnhem
  • Antal lgh 86
  • Storlek lgh 42-86 kvm
  • Gatuadress Höstgatan 38, samt Hornsgatan 4-10
  • Kommun Malmö
  • Beteckning 7020 Vidar

Kontakt

Felanmälan
Vardagar kl. 8-10: 0705-76 05 64
serviceanmalan@fastighetsserviceystad.se

Jourtelefon:

040-689 24 80

Uthyrning & administration:

Uthyrning:
Boplats Syd

Övriga administrativa frågor:
Vardagar kl. 8.00-16.00
070-283 22 87
jette.jensen@tornet.se