Bostadsområde nära centrum

Nu kan du skicka in en intresseanmälan till våra nya lägenheter i Tegnérlunden vid den södra delen av Gideonsberg. Vi uppför 33 lägenheter från ett rum med kök på 37 kvm upp till fyra rum och kök på 79 kvm. Bostäderna kommer vara stilrent inredda med parkettgolv och kaklade badrum samt utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Tornets online tjänster

Tornets nya fibernät är packat med möjligheter och erbjuder alla tjänster du kan behöva.

Ett nytt bostadsområde

I den södra delen av Gideonsberg med närhet till centrum växer ett nytt bostadsområde fram, Tegnérlunden. Här ska det byggas ca 300 lägenheter totalt, både hyres- och bostadsrätter. Bebyggelsen kommer att kännetecknas av spännande arkitektur och gårdar med ett grönt intryck.

Husens höjd kommer variera mellan 4-6 våningar förutom punkthusen som kommer bli 10 våningar. Bostadsparkering kommer att ske i garage under mark.

Stor vikt har lagts i områdets utformning och många av de träd som idag finns i området kommer att bevaras.

Bra och nära service

I direkt anslutning till området finns skola, barnomsorg, idrottsplats samt en av Västerås mest välrenommerade ICA- butiker, ICA-Ettan.

Välkommen till Tegnérlunden!

Är du intresserad?

Lägenheterna förmedlas via Bostad Västerås. Om du är intresserad av att bo i detta område klicka på länken nedan och anmäl ditt intresse. www.bostadvasteras.se

  • Boendeform Hyresrätt
  • Område Gideonsberg
  • Antal 33
  • Storlek 37 – 79 kvm
  • Gatuadress Patentgatan 12 – 14

Dokument