Kliv in i ett ljust och modernt hem

Välkommen hem till Tamarinden och moderna lägenheter med trivsamma planlösningar. Att flytta in i en nyproducerad bostad där ingen annan bott före dig är en underbar känsla. Här har stor omsorg lagts på materialval och inredning så att ditt nya hem ska ha den bästa standarden från början.

De välplanerade lägenheterna i Tamarinden har en öppen planlösning och är försedda med generösa balkonger och stora fönster som skapar ett trevligt ljusinsläpp. Väggarna är målade i vitt och golven försedda med ekparkett som bidrar till en ljus och fräsch känsla.

Köken har en modern prägel med vitlackerade köksluckor från Vedum och bänkskivor av laminat i färgen Begie Belmont. Alla lägenheter är försedda med spis av glaskeramikhäll.

De större lägenheterna är utrustade med separat kyl och frys medan de mindre har kombinerad kyl/frys. Mikrovågsugn är ett tillval som inte ingår i standardutförande men förberedda platser finns i varje kök för dig som önskar detta tillval. I större lägenheter finns också diskmaskin.

De stilrena badrummen har väggar av klassiskt vitt kakel och golv av antracitgrått klinker för en lugn och modern känsla. Alla badrum är försedda med spegelskåp och belysning över handfaten samt handdukstork. Alla badrummen är också utrustade med tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskiner, för en bekvämare vardag.

Ett mindre förråd är placerat i respektive lägenhet för att underlätta förvaring.

Lägenhetsfördelning Tamarinden

1 r.o.k: 34 st

2 r.o.k: 102 st

3 r.o.k: 30 st

3,5 r.o.k: 1 st

4 r.o.k: 5 st

ENERGISMARTA LÄGENHETER MED HÖG STANDARD