Mycket funktion på liten yta

Glöm trånga, mörka hallar. Med lägenhet i kvarteret Skytten välkomnas du hem av ljus och utsikt från dina fönster i en genomgående lägenhet. Klinkergolvet tillåter leriga skor och gör hallen lättstädad. Fortsätt in i ditt stilrena kök som flyter ihop med vardagsrummet i en vacker helhet.

Du bor inte bara på en populär adress, du har även en lägenhet där varje kvadratmeter är planerad till din fördel. Här har alla sitt eget rum trots kompakt yta. Allt är nytt och fräscht med generöst ljusinsläpp – ett vitt ark för din egen inredningsstil. 

Prisvärt utan kompromisser

Kvarteret Skytten innehåller tvåor på 39 kvm, treor på 55 kvm och fyror på 80 kvm. Alla lägenheter har ekparkett och helkaklade badrum. Tak och väggar är vitmålade, och fönsterbänkar är av natursten. Varje lägenhet har en egen trevlig uteplats eller balkong med utsikt mot grönskan.

Tvätta när du vill med egen tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombinerad tvättmaskin. Köket från Vedum har vita luckor och är förberett för både diskmaskin och mikrovågsugn. Yteffektivt och välplanerat in i minsta detalj, utan att tumma på kvalitet och hemkänsla. 

Snabbfakta om lägenheterna

2 rok39 kvm16 st1-2 vån
3 rok55 kvm20 st1-2 vån
4 rok80 kvm8 st1-2 vån

Planera mera