Genomtänkt planlösning och stilsäker inredning

Visst är det en fantastisk känsla att flytta in i en bostad där ingen annan bott innan dig. Ett boende i Rödängs Trädgårdar välkomnar dig med alla bekvämligheter som kommer med en nyproducerad lägenhet, en genomtänkt planlösning och stilsäker inredning som mattlackad ekparkett, vitmålade väggar, släta innerdörrar och fönsterbänkar i natursten.

Funktionella och tidlösa kök

Köken är funktionellt utrustade med inredning som är både praktisk och stilren. Kliv in i ett tidlöst kök med släta vita luckor och rostfria handtag, bänkskiva av laminat, stänkskydd av ljusgrått kakel, köksblandare och LED-lister under överskåpen. I köken återfinns spis med glaskeramikhäll och varmluftsugn, diskmaskin och kombinerad kyl/frys. Lägenheterna med 3 och 4 rum och kök är utrustade med dubbla enheter kyl och frys. I alla lägenheter är det även förberett för mikro.

Fräscha och ljusa badrum

Badrummen är omsorgsfullt inredda med ljusa färger och material som ska hålla över lång tid. Alla badrum är helkaklade och utrustade med tvättmaskin, torktumlare (alternativt kombi- maskin), samt med väggskåp och bänkskiva för möjlighet till extra förvaring. Badrummen är också inredda med spegelskåp och belysning.

Lägenhetsfördelning Rödängs Trädgårdar

1 r.o.k: 47 st

2 r.o.k: 108 st

3 r.o.k: 61 st

4 r.o.k: 10 st