Yteffektiva hyresrätter med hållbara materialval

”Husen har en svängd form för att kunna följa terrängen och ge ett mjukt intryck. Fasaderna kläs med tegel för att ge lång livslängd och ett gediget intryck. Området kommer med sin variation av olika hus och upplåtelseformer samt närhet till naturen att bli mycket attraktivt i framtiden.”

Citat från Arkitekt Sten Jonson, Contekton Arkitekter

Mångfald i fokus

Som boende i kvarteret Vetelängden står mångfald och hållbarhet i fokus. Här ska du kunna trivas och bo länge, oavsett vem du är. Därför har vi byggt välplanerade hyresrätter för alla familjekonstellationer, med möjlighet att göra fler eller färre rum. Alla lägenheter är energieffektiva och byggda med hållbara materialval.

Smarta och ljusa lägenheter

Äntligen hemma! Så ska det kännas när du sätter nyckeln i dörren. Låt dig välkomnas av en ljus och rymlig lägenhet med vitmålade väggar och ekparkett, där varje kvadratmeter är omsorgsfullt planerad. Oavsett om du bor i vår smarta tvåa eller rymliga fyra får du en yteffektiv lägenhet med öppna samband mellan kök och vardagsrum, samt balkong med garanterad kvällssol. Det rymliga vitkaklade badrummet med mörkgrått klinkergolv har både tvättmaskin och torktumlare och är dessutom förberett för rullstolsanpassning.

StorlekAntal
2 rum och kök8 st
3 rum och kök24 st
4 rum och kök8 st