Hyresrätter i lummig miljö

I Kungsängen finns både lugnet genom naturen och närheten till centrum. Kvarteret har en speciell utemiljö genom utsikten mot Mälarviken och den gröna dalen. Mellan husen finns stora terrasser som skjuter ut över slänten och skapar möjligheter för härligt umgänge. De moderna hyresrätterna passar olika typer av familjekonstellationer, från studenten till familjen som vill ha en stor lägenhet.

Ljusa och lättinredda lägenheter

Vid entréerna och i trapphusen finns ekpartier som skapar en varm känsla. Golven i de allmänna utrymmena har klinker och i samtliga hus finns hiss, förutom i tvåvåningshuset.

Lägenheterna är ljusa, vita och moderna. Den neutrala basen gör dem lätta att inreda, oavsett vilken stil du har. Samtliga lägenheter har ekparkettgolv. Badrummen är kaklade, har klinkergolv, duschplats och ett praktiskt spegelskåp ovanför handfatet. De flesta lägenheter är välutrustade med en fristående tvättmaskin och torktumlare, men några av de mindre ettorna har en kombimaskin. I köket finns spis med häll samt kyl och frys. Vi har förberett för diskmaskin som finns som ett tillval. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats i markläge där du kan njuta av solen.

Lägenhetsfördelning kvarteret Kungsängen

1 r.o.k: 45 st

2 r.o.k: 41 st

3 r.o.k: 27 st

4 r.o.k: 39 st

152 LÄGENHETER

Ett enkelt boende med magnifik utsikt