Beskrivning

Området Hyllie ska bli Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel som fullt utbyggt ska omfatta cirka 9000 bostäder och lika många arbetsplatser. Med byggstart våren 2013 uppför vi en byggnad med 42 lägenheter, två lokaler samt garageplatser för den moderna och miljömedvetna människan, som prioriterar närhet till goda kommunikationer och att bo nära nöjen och shopping. Vi erbjuder mindre lägenheter från 1 rum och kök på 43 kvadratmeter till 3 rum och kök på 74 kvadratmeter. Hyreslägenheterna är moderna med parkett i alla rum. Badrummen är kaklade med golv av klinker och är utrustade med tvättmaskin och torktumlare. (Balkongerna vetter in mot den lugna och gröna innergården och ut mot Hyllie Boulevard). Inflyttning till hyreslägenheterna beräknas preliminärt till sommaren 2014.

Skandinaviens främsta shoppingcenter

Här bor du granne med Malmös stora köpcenter Emporia som med sina drygt 200 butiker och 30-tal restauranger erbjuder såväl shopping och matupplevelser som dagligvarubutiker som Willys och ICA Kvantum. Dessutom har du Malmö Arena mitt över gatan där många stora underhållnings- och sportevents hålls. Och om inte det skulle vara nog så ligger Malmömässan inom bara en kort promenads avstånd. I Hyllie kommer även Malmös nya badhus byggas och ska stå klart 2014. Badhuset kommer bland annat erbjuda en 50-metersbassäng, ett familjebad med vattenrutschbana samt en relax- och friskvårdsavdelning.

Med Citytunneln i din närhet

Hyllie stationstorg ligger strax över gatan från byggnaden och därifrån tar du dig snabbt vidare både inom Sverige och ut i Europa. Med tåget är du på bara 3 minuter framme på Triangelns station, 8 minuter på Malmö C, 13 minuter i Kastrup och på mindre än en halvtimme är du i centrala Köpenhamn. Om inte det är tillräckligt går det dessutom bussar till Trelleborg, Näset, Vellinge, Tygelsjö och Lund.

Dokument

Snabbfakta

  • Boendeform Hyresrätt
  • Område Hyllie
  • Antal lgh 42
  • Storlek lgh 43-74 kvm
  • Gatuadress Hyllie Boulevard 13 B
  • Område Hyllie
  • Kommun Malmö
  • Beteckning 7018 Hyllie Boulevard

Kontakt

Felanmälan
Vardagar kl. 8-10: 0705-76 05 64
serviceanmalan@fastighetsserviceystad.se

Jourtelefon:

040-689 24 80

Uthyrning & administration:

Uthyrning:
Boplats Syd

Övriga administrativa frågor:
Vardagar kl. 8.00-16.00
070-283 22 87
jette.jensen@tornet.se