Nära både natur och storstad

Nu bygger vi nytt i Sundbyberg. Husen ligger vid brofästet i hörnet av Landsvägen – Hamngatan, mitt emot tvärbanans station. Här uppför vi 58 lägenheter fördelade på två byggnader. I bottenplan kommer det även finnas fem butikslokaler.

Lägenheterna är från ett rum med kök på 40 kvm upp till fem rum och kök på 104 kvm. Bostäderna kommer vara stilrent inredda med parkettgolv och kaklade badrum samt utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Dessutom får alla lägenheter en balkong som vetter ut mot Landsvägen. Det kommer också att byggas ett garage under fastigheten.

Utmärkt för dig som pendlar till Stockholm innerstad

Sundbyberg är Sveriges minsta kommun sett till ytan men också den snabbast växande. Här är det nära till såväl flygplats som Stockholm city. Från Sundbyberg går det tunnelbana, pendeltåg och bussar som tar dig in till centrala Stockholm. Mitt i naturen Sundbyberg erbjuder, trots sin lilla yta, stora sjöar, grönområden och vattendrag. Här finns också Marabouparken som räknas till en av Sveriges vackraste. Intresset för hållbarhet är stort i kommunen och Sundbybergs stad är diplomerad Fairtrade City.

Välkommen till Sundbyberg!

Är du intresserad?

Registrera dig på Bostadsförmedlingen i Stockholm för att ställa dig i kö. Om ni är intresserade av lokalerna kontakta Niklas Nordqvist på tel: 070-007 99 89 eller niclas.nordqvist@tornet.se

Dokument

Snabbfakta

  • Boendeform Hyresrätt
  • Område Sundbyberg
  • Antal lägenheter 52
  • Storlek 40-104 kvm