Lugnt område i grönskande omgivningar

Välkommen till Fanna backe som är ett lugnt område med en känsla av trygghet och harmoni, där både centrum och parker finns inom cykelavstånd. Vi har lagt stor omsorg bakom materialval och inredning så ditt nya hem har en bra standard från början.

Du välkomnas av hissar där en barnvagn eller rullstol lätt kommer in. Väggarna i lägenheterna är målade i en ljus kulör och på golvet ligger mattlackerad ekparkett. De moderna köken tillverkas av Vedum och inreds med vita luckor, bänkskiva i slitstarkt laminat och de är utrustade med vitvaror från Electrolux.

Badrummen är helkaklade med klinkers på golvet. Här finns en praktisk kommod, spegelskåp, duschväggar och komfortgolvvärme ingår i samtliga badrum.

För att göra vardagen lite enklare har alla lägenheter egen tvättmaskin och torktumlare, alternativt kombimaskin. 

Alla lägenheter har en härlig balkong eller uteplats som är perfekt för soliga sommardagar. Föredrar du morgon- eller kvällssol? Balkongerna finns mot tre olika väderstreck. I Fanna backe bor du på ett högt och fritt läge och kan njuta av vacker utsikt mot naturen.

Att flytta in i en bostad där ingen annan bott före dig är en underbar känsla. Allt är helt nytt och fräscht och du kan bo bekymmersfritt.

Lägenhetsfördelning Fanna backe

Hus 2
1 r.o.k: 16 st
2 r.o.k: 31 st

Hus 3
2 r.o.k: 11 st
3 r.o.k: 12 st

70 Hyresrätter

Moderna hem med staden intill