Välkommen hem till er nya lägenhet i Munkebäck!

Vi på Tornet hoppas du ska trivas med din nya lägenhet och med oss som hyresvärd. Vi tycker du som valt att bo i hyresrätt har gjort ett smart val, för en bekvämare bostadsform finns faktiskt inte. Du behöver bara tänka på hur du ska göra ditt hem så trevligt som möjligt – vi sköter ju allt det andra.

Jag, Mats Jones, är er kontakt i samtliga frågor som rör boendet.

Behöver ni komma i kontakt med mig finns det många möjligheter:

För snabbast service: skicka ett mail eller SMS

Telefon: 0702-671696, vardagar 09.00-10.00 

Mail: mats.jones@tornet.se

Postfack: I följande entréer finns ett postfack märkt ”Tornet”. Där kan ni lämna meddelanden:
Ernst Thorulfsgatan 1A
Munkebäcks Allé 24
Munkebäcks Allé 40

Jag kommer även att ansvara för skötseln och driften av fastigheten.

Pågående arbeten

Det kommer att pågå byggnation i kvarteret  mer eller mindre till 2020 års utgång. Det är inte bara Tornets byggnation som pågår utan också Riksbyggen och Trafikkontoret som driver projekt. Jag hoppas att det skall störa er så lite som möjligt, det är i alla fall vår ambition.

Vill också be er som har barn att vara extra vaksamma. Arbetsområdena skall givetvis vara avspärrade för utomstående men barns nyfikenhet och påhittighet har ibland inga gränser.

Viktiga telefonnummer:

Jouren

Vid mycket akuta fel under kvällar, nätter och helger kan du ringa  vårt journummer: 031-334 18 86.  Jouren hjälper dig att åtgärda allvarliga fel som inte kan vänta tills normal arbetstid. Vid elfel är det extra viktigt att du kontrollerar att det inte bara är en säkring som löst ut, detta för att slippa bli betalningsansvarig för onödig utryckning.

Telia

Kundtjänst: 020 20 20 70

Polisen

Du når Polisen dygnet runt på tel 114 14. Vid pågående brott ring 112.


Dokument