Välkommen hem till dig!

Hur känns det? Du kanske redan har börjat fundera över hur du ska möblera, eller planera för inflyttningsfesten? Vi på Tornet hoppas du ska trivas med din nya lägenhet och med oss som hyresvärd. Vi tycker du som valt att bo i hyresrätt har gjort ett smart val, för en bekvämare bostadsform finns faktiskt inte. Du behöver bara tänka på hur du ska göra ditt hem så trevligt som möjligt – vi sköter ju allt det andra.

Vår ambition är att erbjuda lägenheter med bra standard i trygga områden. Därför är vi noga med att vårda våra hus, och vi gillar att göra våra gårdar till gröna och trivsamma uterum. Vi är också noga med att hålla det rent och snyggt, och det hoppas vi att du också ställer upp på.

Det blir ju liksom trevligare för alla då.Det ska vara bekymmersfritt att bo hos oss, och därför kan du enkelt nå oss via vår hemsida tornet.se. Här kan du hitta kontaktpersonen för ditt hus, ställa frågor och skicka en serviceanmälan om det skulle behövas.

Men nu är det dags för dig att bekanta dig med din lägenhet och ditt område. Vi hoppas inflyttningen går bra, och att vår lilla inflyttningspresent ska vara till nytta och hjälp. Välkommen hem!

Postadress

Adresserna till ditt hus är:
Hamngatan 32 A, resp 32E, 172 66 Sundbyberg.

Förutom postadressen har din lägenhet även ett eget lägenhetsnummer. Det har tagits fram av Skatteverket och Lantmäteriet och skall anges i samband med anmälan om ny adress. Du hittar ditt lägenhetsnummer angivet på bopärmens framsida. (De fyra sista sifforna.)

Vänliga hälsningar från oss på Tornet