Bredband/Telia

Du har tv-paket ”Lagom” via bredbandet som ingår i ditt boende. Du kan när som helst byta tv-paket eller lägga till bredband. Beställer du bredband kan du även lägga till telefoni.

Aktivera dina tjänster

För beställning av dina tjänster, följ anvisningarna nedan. På sidan visas de tjänster som ingår i ditt kollektiva avtal. Här kan du också välja till utöver det som ingår.

Efter aktivering av din tjänst/tjänster som ingår i ditt boende har du möjlighet att ändra till ett annat tv-paket/hastighet genom att logga in på Mitt Telia.

Hitta koder på Mitt Telia

Har du tv-paket hos Telia finner du de koder (identifikations-kod och kontrollkod) du behöver för att aktivera din tv-tjänst på Mitt Telia. Här aktiverar du också streaming med Play+ så att du kan titta på ditt tv-paket på alla dina skärmar.

Det är även här du uppgraderar till ett annat tv-paket/hastighet än det som redan ingår i ditt boende. Logga in med BankID eller skapa ett konto på telia.se/mitt-telia

Koppla in din utrustning

telia.se/komigang hittar du enkla manualer för hur du kopplar in din utrustning. Utrustning finns i din bostad. Är något trasigt så kontaktar du oss på 020 20 20 70.

Efter aktivering och din utrustning är på plats kan du börja surfa eller se på tv. Vi hjälper dig hela vägen till din bästa wifi-upplevelse i hemmet.

Du kan läsa de vanligaste frågorna och svaren på telia.se/wifiguiden.