Med barnen och miljön i fokus

Som boende i kvarteret Triton kan du med gott samvete luta dig tillbaka och veta att du gör miljön en stor tjänst bara genom att bo. Kvarteret har byggts med mycket höga ambitioner inom klimateffektivt byggande, med social hållbarhet och grön design i fokus. Varje lägenhet har individuell mätning av varmvatten för att minska energiförbrukningen.

FÖR EN CYKELANPASSAD VARDAG

När du bor i kvarteret Triton behöver du ingen egen bil. Här kan du cykla, promenera eller åka kollektivtrafik smidigt till och från området. Husets design är väl förberett för cyklar med gemensam cykelpool och eget cykelställ för varje lägenhet. Kvarteret är bilfritt och det gemensamma garaget är placerat i ett angränsande kvarter.

BILPOOL

Som boende i kvarteret Triton får du tillgång till två bilar och fem års gratis medlemskap i fastighetens egna bilpool.

 

EGEN FÖRSKOLA

Kvarteret Triton sätter inte bara miljön, utan även de små, i fokus. I takt med att Västerås växer behövs fler förskoleplatser. Därför bygger kvarteret Triton fyra nya förskoleavdelningar på bottenplan med plats för sammanlagt 72 barn. Förskolan, som drivs av Västerås stad, är utrustad med eget tillagningskök och får egen utbildad kock. Här behöver du bara ta hissen ner för att lämna barnen på förskolan och slipper onödig morgonstress.

Tornet
Arenagatan 14 B, 215 33 Malmö
Tel: 040-614 26 80

E-post: hyra@tornet.se

 

 

LinkedIn Facebook

puff

Lediga bostäder

Hitta en ledig bostad