TORNET EXPANDERAR OCH BYGGER 52 MODERNA HYRESRÄTTER OCH 5 LOKALER I CENTRALA SUNDBYBERG.

2014-08-27

Den 28 augusti tas första spadtaget av Jonas Nygren (S), Kommunstyrelsens ordförande och Göran Wendel, VD Tornet.

Byggstarten omfattar 52 hyresrätter fördelade på två huskroppar om sex respektive sju våningar, med entré från gata samt från kvarterets gröna södervända gård. Ett tvåvåningsgarage under gården försörjer kvarteret samt grannkvarteret med parkeringsplatser. Hyresrätterna, som planeras stå färdiga i december 2015, uppförs nära Bällstaån med utmärkta kommunikationer med bl a “tvärbanan” utanför porten.

- Vi är mycket glada över att vi får vara med och utveckla Sundbyberg tillsammans med vår delägare Riksbyggen, som har projektutvecklat området kring kvarteret Franstorp och Hamnen. Vi har ett mycket gott samarbete med kommunen och är beredda att satsa vidare i fler projekt, säger Göran Wendel, VD Tornet.

Alla lägenheter har hög standard vad gäller såväl inredning/utrustning som energieffektivitet och säkerhet. Individuell mätning av varmvatten är standard liksom balanserad till- och frånluft med värmeåtervinning. Projektet medfinansieras av Riksbyggen och Folksam.

I år kommer Tornet att byggstarta cirka 400 attraktiva och miljöanpassade hyresrätter och avser att årligen byggstarta cirka 500 hyresrätter.

För mer information vänligen kontakta:
Göran Wendel, VD Tornet, 08-508 912 51, goran.wendel[snabela]tornet.se


Tornet
Arenagatan 14 B, 215 33 Malmö
Tel: 040-614 26 80

E-post: hyra@tornet.se

 

 

LinkedIn Facebook

puff

Lediga bostäder

Hitta en ledig bostad