DocMorris Apotek ny hyresgäst hos Tornet i Landskrona

2010-07-07

Fastighets AB Tornet fortsätter den satsning som Annehem påbörjat i Landskrona med fler nyetableringar. DocMorris Apotek etablerar ny butik och Cervera flyttar till större och modernare lokaler. För egen del har Tornet öppnat ett kontor för att stärka närvaron i Landskrona.

-  Vi ser en stor potential i Landskrona och vi fortsätter att planera för nya etableringar av butiker. Bolagets affärsidé är att finnas nära våra hyresgäster varför vi nu öppnat ett kontor i Landskrona", säger Tornets VD Göran Wendel

DocMorris Apotek kommer under våren 2011 att etablera en butik om 263 kvm på gågatan, Järnvägsgatan, i Landskrona.

- Vi räknar med att anställa 3-5 personer. Vi är Sveriges bästa apotek inom hudvård och rekryterar därför inte bara farmaceuter utan även hudterapeuter, säger Märit Wikström, kommunikationschef på DocMorris Apotek.

Cervera expanderar och flyttar från Järnvägsgatan till nya, moderna lokaler på Östergatan. Totalt omfattar lokalerna cirka 460 kvm och butiken, som öppnas den 1 november i år, kommer att drivas i franchise koncept. Just nu pågår en omfattande ombyggnation av lokalerna.

Fastighets AB Tornet har öppnat kontor på Storgatan 30 i Landskrona. Kontoret kommer initialt att fungera som ett uthyrningskontor.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Göran Wendel, VD Fastighets AB Tornet
Mobil: 0705-56 57 59
Monica Wintoft, Förvaltningschef
Mobil: 0727-36 39 69
Besök även vår hemsida www.tornet.se

Fastighets AB Tornet medverkar till dynamik på lokala bostadsmarknader genom att bygga, utveckla och förvalta hyresrätter. Bolaget har tre ägare, Brinova Fastigheter AB som äger 10 procent och Fabege AB och Peab AB som äger 45 procent vardera. Bolaget har sammanlagt cirka 2000 hyreslägenheter med en totalyta om cirka 200 000 kvm. Detta bestånd är koncentrerat till Skåneregionen, bland annat Landskrona och Kristianstad, samt Stockholmsområdet, främst Tensta/Rinkeby.

Tornet
Arenagatan 14 B, 215 33 Malmö
Tel: 040-614 26 80

E-post: hyra@tornet.se

 

 

LinkedIn Facebook

puff

Lediga bostäder

Hitta en ledig bostad