Lillhagsparken –
Bo i kulturhistorisk parkmiljö – bara fem kilometer till Göteborgs centrum.

Välkommen hem till gröna, sköna Lillhagsparken! Här bor du i naturen, på kulturhistorisk mark men i ett nytt och spännande sammanhang. På det lummiga parkområdet kommer äldre byggnader att få sällskap av nybyggda flerfamiljshus, radhus och både nya villor och äldre läkarvillor. Totalt byggs 900 lägenheter inom området, varav hälften blir hyresrätter.

Granne med Lillhagsparken klättrar ädelskogen upp för en höjd, Kvillebäcken porlar och fågellivet är rikt. Spelar du golf? Två banor ligger på fem minuters avstånd med bil. Här kommer du att trivas!

Dynamik och atmosfär

Lillhagsparken är ett spännande område med utrymme för personligt boende. Blandningen mellan nyproduktion och ombyggnad av befintliga byggnader i olika storlekar skapar dynamik och atmosfär. Ett torg ska bildas och ett välkomnande centrum med butiker, restaurang och uteservering och den fina parkkänslan med höga träd, gångvägar och planteringar ska bevaras. Lekplatser och fotbollsplaner kommer att finnas runtom husen. Eftersom det redan finns verksamheter och arbetsplatser inom området kommer Lillhagsparken att vara levande och trivsamt redan när du flyttar in.

Ett område i liv

Här finns bland annat flera privata företag och affär, Regionens hus (disponeras av Västra Götalandsregionen), Försäkringsmedicinskt centrum, Hospice, fotvårdsskola, snickarverkstäder, trädgårdsbutik, ett museum, vandrarhem, minigolf, och en större personalrestaurang med cateringtjänster.

Fakta om ditt boende
Antal lägenheter
112 hyresrätter
Inflyttning
Årsskiftet 2017-18
Utrustning
Kyl/frys, spis med keramisk häll, tvättmaskin, torktumlare...
Golvmaterial
Klinker vid entré, parkettgolv i övriga rum
Väggar
Målade
Badrum
Helkaklat
Hiss
Ja
Parkering inom området
Ja, i och under markplan

Registrera dig på www.boplats.se för att ställa dig i kö.

Tornet
Arenagatan 14 B, 215 33 Malmö
Tel: 040-614 26 80

E-post: hyra@tornet.se

 

 

LinkedIn Facebook

puff

Lediga bostäder

Hitta en ledig bostad