AMHULT

Beskrivning

Lamellhuset ligger i södra delen av området med fem våningar och 71 hyreslägenheter fördelade på fyra trapphus med hiss. Storleken på lägenheterna sträcker sig från 1 rum och kök på 43 kvadratmeter till 4 rum och kök på 89 kvadratmeter. Av lägenheterna är 19 stycken reserverade för trygghetsboende varav en ska utgöra gemensamhetslokal. Lägenheterna för trygghetsboendet är samlade i ett trapphus.

Moderna lägenheter med uteplats

Hyreslägenheterna är moderna med ljusa materialval och 3-stavs ekparkett i rummen. Badrummen är inredd med klinker och kakel samt utrustade med tvättmaskin, torktumlare och handdukstork. I köket är det förberett för diskmaskin. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats. I området finns det möjlighet till parkering i garage och på markparkering.

Vad innebär Trygghetsboende?

För att bo i en trygghetsbostad måste minst en i hushållet ha fyllt 70 år. Du som hyresgäst bor och sköter dig själv precis som i en vanlig lägenhet. Skillnaden är att vissa utrymmen är mer tilltagna för att underlätta framkomligheten och det finns tillgång till gemensamma utrymmen. I de gemensamma lokalerna kommer det finnas en trygghetsvärd under delar av dagen som anordnar aktiviteter. Övrig tid är det en trevlig mötesplats för att umgås med andra trygghetsboende.

Välkommen till Amhult!

Omgivning

Nya hyreslägenheter med gångavstånd till den bohuslänska skärgården. Västra Hisingen är den geografiskt näst största stadsdelsförvaltningen i Göteborg med cirka 50 000 invånare. Tidigare utgjordes området av en flygplats och bondgårdar och är nu ett av Göteborgs mest expansiva områden. I Amhults närområde njuter du av en lantlig miljö vid Öckerleden. Söder om ligger Skeppsholmen med koloni, golfbana och fritidsbåtshamn. Och du har gångavstånd till havet med bad och båtliv i den bohuslänska skärgården. Du har även nära till serviceutbudet i Amhults centrum.

Kommunikationer

Härifrån tar du dig enkelt med buss till Nils Ericson Terminalen och centrala Göteborg på cirka 20 minuter.

FASTIGHETSBESKRIVNING

Beteckning
7017 Amhult
Kommun
Göteborg
Typ
Bostadsfastighet
Gatuadress
Segelflyget 1-7

KONTAKT

Tornet

Boplats Göteborg

Tornet
Arenagatan 14 B, 215 33 Malmö
Tel: 040-614 26 80

E-post: hyra@tornet.se

 

 

LinkedIn Facebook

puff

Lediga bostäder

Hitta en ledig bostad